Често задавани въпроси (FAQ)
?
Възможна ли е изработка по индивидуална поръчка на клиент?

Да, възможна е. За целта е необходимо да се свържете с мен чрез контактната форма за връзка в сайта или чрез социалните мрежи. 
Изработвала съм много бижута по идея на клиентите и най-приятното при тях е, че всеки елемент има специално значение за получателя на бижуто.

?
Как да се погрижим за бижутата MayCreateArt?

Бижутата са изработени от качествени и здрави материали, но за да бъде запазен техния безупречен вид по-дълго време, е необходимо да избягвате постоянното им излагане на течности като вода, морска вода, ацетон-съдържащи течности. 
Стоманените елементи, както и часовниковите части не биха променили цвета си след излагане на вода, но бижутерската смола би могла леко да промени своя цвят. 
Избягвайте нанасянето на парфюм след като вече сте поставили своето бижу MayCreateArt.
Най-подходяща за съхранението им би била предоставената от мен кутийка, но бижутата няма да ви се разсърдят, ако ги съхранявате в по-удобна за вас за целта кутия/поставка за бижута.

?
От какви материали са изработени бижутата MayCreateArt?

Бижутата се изработват от най-различни на пръв поглед непотребни елементи. Всъщност, точно това е, което ги прави толкова специални!
Най-често използваните материали са рециклирани часовникови елементи от стари ръчни часовници (зъбни колелца, механизми, стрелки, циферблати). В допълнение се използват също бижутерска смола, полускъпоценни камъни (аметист, тюркоаз, ахат, розов кварц, планински кристал, лунен камък и др.), стоманени елементи (щифтове за обеци, верижки), кожа, дърво или полимерна глина за основите, обработени гилзи, кристали Сваровски и чешки мъниста.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас